Appartement verkopen Beveren

Uw appartement verkopen in Beveren of Kruibeke doet u met behulp van onze specialisten. Bij CENTURY 21 Locus hebben we jarenlange ervaring met het verkopen van appartementen, huizen en ander onroerend goed. Wij bieden verkopersbegeleiding op maat aan waarbij we u van begin tot eind bijstaan in het verkoopproces. We nemen uw zorgen uit handen en stemmen alles af op uw wensen. U profiteert bij ons van uitstekende service!

 


Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

  • Een gratis schatting van uw woning
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Begeleiding in elk specifiek domein: juridisch en financieel

Uw appartement verkopen in Beveren of Kruibeke met onze hulp


Bij het verkopen van uw appartement in bijvoorbeeld Beveren of Kruibeke komt veel kijken. Er dient een taxatie plaats te vinden, er moeten professionele foto’s worden gemaakt en de woning moet worden aangeboden op daarvoor bestemde websites. Wanneer er potentiële kopers zijn, beginnen de onderhandelingen. Daarna, wanneer uw appartement verkocht is, moet er het een en ander afgehandeld worden. Bij ons immokantoor helpen we u met al deze zaken. Wij regelen alle commerciële, juridische en administratieve taken en zorgen ervoor dat het verkoopproces soepel verloopt.

Vraag een gratis schatting van uw woning aan


Wanneer u uw appartement in Kruibeke of Beveren wilt verkopen, is het goed om te weten wat de woning waard is. Vraag daarom een gratis schatting bij ons aan! Dan bepalen we de waarde van het appartement en kunnen we samen met u een realistische en marktconforme vraagprijs vaststellen. Heeft u andere vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar +32 3 755 77 05 of een e-mail te sturen naar info@C21locus.be.

Alt