Uw Century 21 kantoor in het Waasland

CENTURY 21 Locus is specialist op het gebied van immo in regio Beveren. Wij staan voor een persoonlijke en professionele aanpak. Ons enthousiaste team is een succesvolle combinatie van jong dynamisme en een rijke geschiedenis met deskundige ervaring. Hierdoor kunnen wij u steeds in elk specifiek domein, zowel juridisch als commercieel, perfect van dienst zijn.

 

Dé specialist op het gebied van immo in Beveren

Op het gebied van immo in regio Beveren hebben wij een breed aanbod. We hebben zowel vastgoed te koop als te huur staan. Zoekt u een woning of appartement? Of bent u juist op zoek naar commercieel vastgoed? Bij ons vindt u het allemaal! Ook helpen we u bij het verkopen van uw eigen woning of appartement. We nemen alle juridische, commerciële en administratieve taken van u over en zorgen voor verkopersbegeleiding van A tot Z. Bij ons makelaarskantoor zit u helemaal goed!

 

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Wilt u op de hoogte blijven van de panden in onze portefeuille die te koop of te huur staan? Schrijf u dan in via de onderstaande link ‘blijf op de hoogte’. Overweegt u om uw woning te verkopen en wenst u een gratis waardebepaling van ons immokantoor? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van immo in Beveren? In het filmpje op deze pagina lichten we alvast onze manier van werken toe. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Tot binnenkort!

Alt

Vind de woning van je dromen

Wenst u graag op de hoogte gehouden te worden van onze nieuwste panden die voldoen aan al uw wensen?

Schrijf u dan hier in!

SCHRIJF U IN

VRAAG UW GRATIS SCHATTING

Vastgoedkantoor Century 21 Locus hecht veel waarde aan een correcte schatting van uw woning aan reële marktprijzen. Wij kunnen door onze knowhow en ervaring de correcte prijs van uw woning bepalen. Samen met u bekijken wij welke realistische vraagprijs voor uw woning kan gesteld worden om uw woning ook effectief verkocht te krijgen.

Bent u benieuwd wat uw woning waard is, vraag dan hier een  gratis waardebepaling van uw woning aan !

VRAAG UW GRATIS SCHATTING