Huis verkopen Beveren

Wilt u uw huis verkopen in regio Beveren-Waas en Kruibeke? Schakel dan CENTURY 21 Locus in! Wij zijn hét immokantoor in de regio die u door middel van een persoonlijke en professionele aanpak helpt met de verkoop van uw woning. Met onze jarenlange ervaring en expertise begeleiden we u van A tot Z. Zo profiteert u van verkopersbegeleiding op maat, afgestemd op uw wensen.

 


 Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

  • Een gratis schatting van uw woning
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Begeleiding in elk specifiek domein: juridisch en financieel

Uw huis verkopen in Beveren-Waas of Kruibeke begint met een waardebepaling


Wanneer u uw huis wilt verkopen in Kruibeke of Beveren-Waas nemen wij alle juridische, commerciële en administratieve taken van u over. Vanaf de start tot en met het tekenen van de verkoopakte bij de notaris staan we voor u klaar. Als eerste kunt u een gratis schatting van uw huis laten maken. We bepalen de waarde van uw woning en stellen een correcte, marktconforme prijs vast. Op basis hiervan kijken we samen met u welke vraagprijs realistisch is voor uw woning. Als erkende vastgoedmakelaar kennen we de wetgeving wat betreft het verkopen van een huis in regio Kruibeke, Beveren-Waas en de rest van Vlaanderen. Daarnaast draagt onze kennis van de regio bij aan het bepalen van een goede verkoopstrategie. Wij voorzien alle nodige attesten en zo voldoen we aan de wettelijke informatieverplichting. Denk hierbij aan stedenbouwkundige inlichtingen, bodemattest, kadastrale legger, energieprestatiecertificaat en elektriciteitskeuring.

Wij zorgen voor de volledige afwikkeling van de verkoop


Na de waardebepaling en de administratieve zaken, maken we professionele foto’s van uw woning en krijgt u woning een eigen website met alle gegevens. Op deze manier krijgen potentiële kopers een totaalbeeld van uw woning in één oogopslag. Wanneer er een geschikte koper gevonden is, zorgen wij voor de volledige afwikkeling van de verkoop. Denk hierbij aan het opstellen van de verkoopovereenkomst en u bijstaan bij het tekenen van de akte bij de notaris. Op deze manier nemen we al uw zorgen uit handen bij het verkopen van uw huis in regio Beveren-Waas en Kruibeke.

Informeer naar de mogelijkheden


Schakel ons in voor een professionele aanpak bij het verkopen van uw huis in Kruibeke of Beveren-Waas! Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden of vraag direct een schatting aan. U bereikt ons door te bellen naar +32 3 755 77 05 of een e-mail te sturen naar info@C21locus.be.

Alt