Verkopen via makelaar Beveren

Wilt u uw woning verkopen via een gespecialiseerde makelaar in Beveren? CENTURY 21 Locus staat voor u klaar! Wij bieden verkopersbegeleiding op maat aan en nemen het hele proces voor u uit handen. Door onze kennis van de regio en alle wetgeving rondom het verkopen van onroerend goed in Vlaanderen, profiteert u bij ons van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

 


 Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

  • Een gratis schatting van uw woning
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Begeleiding in elk specifiek domein: juridisch en financieel

Hoe werkt het verkopen van uw woning via ons als makelaar in Beveren?


Wanneer u via ons als makelaar in Beveren uw woning wilt verkopen, maken we allereerst een correcte schatting. We bepalen de waarde van uw huis en komen zo samen tot een realistische en marktconforme vraagprijs. Vervolgens maken we professionele foto’s van de woning en maken we een website aan met daarop alle gegevens. Zo hebben potentiële kopers in één oogopslag alle informatie over de woning. Wanneer er eenmaal een geschikte koper gevonden is, zorgen we voor de volledige afwikkeling van de verkoop. Uiteraard stemmen we alles af op uw wensen!

Neem contact met ons op voor meer informatie


Het verkopen van uw woning via een makelaar in regio Beveren was nog nooit zo makkelijk dankzij onze effectieve en persoonlijke aanpak. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij luisteren naar uw wensen en geven u graag advies. Bel ons op +32 3 755 77 05 of stuur een e-mail naar info@C21locus.be.

Alt