Huis verkopen Sint-Niklaas

Wanneer u uw huis gaat verkopen, bijvoorbeeld in Sint-Niklaas, komt hier veel bij kijken. U wilt de vraagprijs laten vaststellen en de woning aanbieden op de daarvoor bestemde websites. Wanneer er potentiële kopers zijn, vinden er onderhandelingen plaats en tijdens de afhandeling van de verkoop moet de verkoopovereenkomst en de akte opgesteld en getekend worden. CENTURY 21 Locus in Beveren begeleidt u graag tijdens al deze stappen.

 


 Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

  • Een gratis schatting van uw woning
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Begeleiding in elk specifiek domein: juridisch en financieel

Uw huis verkopen in Sint-Niklaas met onze verkopersbegeleiding


Bij ons immokantoor in Beveren bieden we verkopersbegeleiding van A tot Z aan. We beginnen eerst met de waardebepaling van uw woning. U kunt bij ons een gratis schatting aanvragen. We achterhalen hoeveel uw woning waard is en bepalen samen met u een marktconforme vraagprijs. Daarna maken we een eigen website aan voor uw woning met alle gegevens en professionele foto’s. Wanneer er potentiële kopers zijn, begeleiden we ook hen in het hele proces. Ook staan we u bij in de afrondingsfase wanneer de verkoop afgehandeld wordt. Het verkopen van uw huis in Sint-Niklaas wordt zo volledig geregeld.

Contacteer ons voor de mogelijkheden


Wilt u meer informatie over onze verkopersbegeleiding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 3 755 77 05 of een e-mail te sturen naar info@C21locus.be. We vertellen u meer over de mogelijkheden om uw huis in Sint-Niklaas te verkopen.

Alt