Immokantoor Sint-Niklaas

CENTURY 21 Locus is een immokantoor in Beveren dat onder andere werkzaam is Sint-Niklaas. Met onze jarenlange ervaring en expertise hielpen we al vele mensen bij het kopen, huren of verkopen van een woning. Bij ons kunt u terecht voor zowel kopers- als verkopersbegeleiding op maat. Uw wensen staan centraal. Daarnaast hanteren we altijd een professionele en persoonlijke aanpak.

 


Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

  • Een gratis schatting van uw woning
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Begeleiding in elk specifiek domein: juridisch en financieel

Schakel ons immokantoor nabij Sint-Niklaas in voor zowel aankoop als verkoop


Wanneer u uw huis of appartement wilt verkopen, helpt ons immokantoor nabij Sint-Niklaas u graag verder. Wij nemen u alle commerciële, juridische en administratieve zaken uit handen. We maken een correcte schatting, professionele foto’s en een website met daarop alle gegevens van de woning. Ook begeleiden we potentiële kopers en zorgen we voor de afhandeling wanneer de woning eenmaal verkocht is. Van begin tot eind rekent u op ons! Ook wanneer u zelf een woning wilt huren of kopen in Sint-Niklaas, zit u bij ons immokantoor goed. We hebben een ruime portefeuille aan panden in de regio die we regelmatig aanvullen. Blijf op de hoogte van ons aanbod!

Neem contact met ons op


Wilt u ook uw woning verkopen via een gespecialiseerde makelaar of wilt u zelf een woning kopen of huren? Neem dan contact op met ons immokantoor in Beveren, in de buurt van Sint-Niklaas. Bel naar +32 3 755 77 05 of stuur een e-mail naar info@C21locus.be.

Alt