Verkopen via makelaar Sint-Niklaas

Het verkopen van uw woning doet u het best via een gespecialiseerde makelaar in de buurt van Sint-Niklaas: CENTURY 21 Locus. Wij zijn gevestigd in Beveren en bieden verkopersbegeleiding op maat aan. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn we u optimaal van dienst. U profiteert bij ons van een persoonlijke en professionele aanpak waarbij uw wensen centraal staan.

 


Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

  • Een gratis schatting van uw woning
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Begeleiding in elk specifiek domein: juridisch en financieel

Hoe werkt het verkopen van een woning via een makelaar nabij Sint-Niklaas?


Of u nu een huis of een appartement in regio Sint-Niklaas via een makelaar wilt verkopen, wij helpen u graag verder. We zorgen voor een correcte schatting van de woning om zo een realistische en marktconforme vraagprijs te bepalen. Ook maken we professionele foto’s en krijgt uw woning een eigen website met alle gegevens erop. Zo zien potentiële kopers in één oogopslag wat ze van uw woning kunnen verwachten. Uiteraard stemmen we onze dienstverlening af op uw wensen en nemen we u in elke beslissing mee.

Vraag een gratis schatting aan


Wilt u ook uw woning verkopen via ons als makelaar in Beveren, nabij Sint-Niklaas? Contacteer ons dan of vraag direct een gratis schatting van uw woning aan. U bereikt ons door te bellen naar +32 3 755 77 05 of een e-mail te sturen naar info@C21locus.be.

Alt