Appartement verkopen Sint-Niklaas

Wilt u uw appartement verkopen in Sint-Niklaas? Schakel dan CENTURY 21 Locus uit Beveren in! Als specialist op het gebied van vastgoed vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. We bieden verkopersbegeleiding op maat in elk specifiek domein, zowel juridisch als commercieel. Doordat ons team een combinatie is van jong dynamisme en deskundige ervaring kunnen we u optimaal van dienst zijn.

 


Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

  • Een gratis schatting van uw woning
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Begeleiding in elk specifiek domein: juridisch en financieel

Laat uw appartement verkopen door ons immokantoor nabij Sint-Niklaas


Bij het verkopen van een appartement, bijvoorbeeld in Sint-Niklaas, komt veel kijken. Als eerst moet de waarde van uw woning bepaald worden. Dit doen wij door middel van een gratis schatting. Op basis hiervan stellen we samen met u een marktconforme vraagprijs. Vervolgens maken we een website aan om het appartement aan te bieden. Hier vinden potentiële kopers alle gegevens en professionele foto’s. Zijn er kopers gevonden die interesse hebben? Dan beginnen de onderhandelingen. Wanneer er een akkoord bereikt is, wordt alles netjes afgehandeld. Tijdens al deze stappen bieden we begeleiding op maat aan. Bij ons immokantoor profiteert u van dienstverlening van A tot Z.

Neem contact met ons op voor meer informatie


Wilt u uw appartement in Sint-Niklaas verkopen en bent u benieuwd wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32 3 755 77 05 of een e-mail te sturen naar info@C21locus.be. Onze specialisten in Beveren helpen u graag verder!

Alt